Juuret ja siivet!

Äänekoskella on ollut vapaakirkollista toimintaa jo yli 100 vuotta, eli juuremme on vahvat. Olemme tällä hetkellä pienehkö seurakunta, mutta haaveilemme suuria, sillä Jumala on suuri.

Viikkotoimintamme on melko vireätä ja tavoitamme työmuotojen kautta erilaisia ihmisiä. Uusimpina juttuinamme on lapsityön alkaminen, ViaDia Äänekoski ry:n perustaminen ja Krito-toiminnan aloittaminen. Torstai-illat myös monipuolistuvat, kun välillä olemme kokoonnumme ylistämään Jumalaa ja välillä on Ilta naisille.

ViaDia Äänekoski ry, eli seurakuntamme diakoniatyö palvelee äänekoskelaisia jakamalla kauppojen ylijäämäruokaa ja EU-kasseja, sen lisäksi meillä on seniorikahvila. Haluamme olla vaikuttamassa Äänekosken kuvioihin niin hengellisen toiminnan kuin diakoniatyön kautta.

Teemme yhteistyötä aina tilanteen mukaan toisten kristillisten seurakuntien kanssa, sillä evankeliumi ei ole kenenkään yksityisomaisuuta. Evankeliumi kuuluu kaikille ja siinä haluamme olla mukana, niin Äänekoskella kuin maailmalla.

Näin me uskomme

Tunnustamme uskomme perinteisen uskontunnustuksen mukaisesti, eli uskomme Isään, Poikaa ja Pyhään Henkeen.

Uskomme, että ihminen voi löytä tien Jumalan luokse uskomalla Jeesukseen Kristukseen henkilökohtaisena vapahtajanaan. Eli Jeesus kuoli syntiemme vuoksi, että meillä olisi pääsy yhteyteen Isän kanssa.

Seurakuntamme jäseneksi voi liittyä vain henkilökohtaisessa uskossa oleva.

Ymmärrämme, että kaste uskoontulon jälkeen upottamalla kuuluu uskovan elämään, mutta se ei ole ehdoton edellytys seurakunnan jäsenyyteen.

Ehtoollinen on meillä avoin kaikille henkilökohtaisesti uskossa oleville.

Seurakunnan talous perustuu kymmenyksiin, vapaaehtoisiin lahjoituksiin. Raamattu puhuu kymmenyksistö hyvänä toimintaperiaatteena, mutta emme niiden maksamista seuraa.

Tervetuloa tutustumaan meihin. Meillä voi käydä kylässä ja meille voi liittyä jäseneksi.

Tarkemmat tiedot toiminnastamme näet etusivulla tai fb-sivuilla https://www.facebook.com/aanekoski.svk/. Käy tykkäämässä ja seuraa viikottaista infoa!

Vapaakirkollisesta tulkinnasta Raamattuun voit lukea tarkemmin: http://www.svk.fi/oppi/